Horányi Juli aka YOULÏ

Horányi Juli az X-Faktor ötödik szériájának második helyezettje. ‘Electrical’ című saját dala 2015 májusában jelent meg a HungaroSound gondozásában.

A 2015 októberében megjelent ‘Freedom of love’ – Szerelemtől szabadon kislemez egy hosszabb, alkotói folyamat végeredménye. Több, mint fél éven át készültek a dalok, mire elnyerték végleges formájukat.

“Két fantasztikus zeneszerző barátommal írtuk a számokat, Harmath Szabolccsal, akinek a slágereit már jól ismerheti a közönség: NOX- Százszor ölelj még, Forogj világ!, Janicsák Veca- Labirintus, hogy csak néhányat említsek a sok közül és Csordás Gáborral, akivel korábban már írtunk egy nu jazz stílusú kislemezt, ami a berlini közönség körében nagy sikert aratott. ”

A címadó dal, melyből angol és magyar verzió is készült tulajdonképpen egy személyes hitvallás – Freedom of love – Szerelemtől szabadon, vagyis a saját szabadságunk és a képességünk, hogy tudunk dönteni a sorsunkról és megteremteni mindazt amiben hiszünk.

Az ember képes a 0-ról is új életet építeni és elérni a céljait, bármilyen lehetetlennek is tűnik a küldetés.
Az elmúlt évem és a jelenlegi életem erről szól, most ebben hiszek és erről írtam a dalokban.
Bízom benne, hogy a zenénk megtalálja majd a maga közönségét és a dalok tartalma eljut oda, hol a legnagyobb szükség van azokra a gondolatokra amiket megfogalmaztunk.