Soerii & Poolek

Soerii & Poolek . Egy elég nehezen leírható jelenség a zeneiparban, de talán ők eltudják mondani, miről is szól az egész:

Emlékszel amikor egy buliban a múltkor megszólalt a “Brutális nyár” és mindenki tudta miről van szó? Vagy amikor a kedvenc fesztiválodon partyarcok “Valahol messzeeeee!” üvöltéssel és felfújható cápákkal hadonászva rohantak egy koncertre, te meg utánuk? Tanga, Maximális Extázis, Elton John, Baby, Pusszy…a partyhimnuszok sora végtelen, Soerii & Poolek pedig újra és újra egyre magasabbra teszi a mércét ha féktelen bulizásról van szó. Élőben az országban egyedülálló gigantikus LEDdíszlettel, meztelen rollerozó nővel, konfettiviharral, többszáz felfújható játékkal, hatalmas balettozó elefánttal és még ki tudja mivel bűntetnek.

Ez nem kellemes jazz, amit egy pohár bor mellett hallgatsz miközben kortárs installációkról beszélgetsz meleg képzőművészekkel. A hangerő mindig csutkán, a hangulat még azon is túl. A kollaboránsok közül random módon jelennek meg illusztris arcok is a koncerteken: Papp Szabi, Péterfy Bori, Zsolaa, Halott Pénz, Kama, Kautzky Armand, Szikora Robi de akár Odett is mikrofont ragad egy-egy alkalommal előzetes figyelmeztetés nélkül. Buli van a városban!