ÍV

ValamiZsuzsi frontleányaként ugrott fejest a pop-iparba, majd létrehozta a Gingert, ami egy két vokálra épülő, soul-jazz-downtempo zenekar volt.

Szólókarrierje 2013-ban egy felkéréssel indult, amikor ByeAlex megkérte, énekelje vele a készülő lemeze Bocs, hogy című dalát.
A rádiókból is jól ismert duett élőben elsőként a Sztárban Sztár műsorában csendült fel. Ekkoriban vette fel az ÍV művésznevet is.

2014-ben édesanya lett, ám az altatódalok éneklése mellett jut ideje énekesnői karrierje gondozására is. Így született meg A Dal döntőjébe bekerült Fire című szám is, mely ÍV és Tóth Lóránt zeneszerző sok éves együttműködésének az eredménye. 2015 májusában megjelent leendő lemezeének következő dala, a Casanova, ezt a Moments című dal követte, mely tavaly novemberben debütált a rádiókban és a zenecsatornákon, ehhez a dalhoz a nyáron még videóklippet is forgatott egy baráti társasággal.
A Dalt idén is sikeresen zárta a Love kills me című dalával. “ Jelenleg a zenében a szintipop műfajának felfedezése, trediesítése érdekel a legjobban, és zeneszerző társammal, Lórival, épp ezt a stílust tökéletesítjük a következő dalaimban. Most, hogy már zenekar van a hátam mögött a színpadon, nagyon élvezem, hogy több éves kihagyás után, újra a koncertmiliő
vesz körül.

Legújabb dala a ‘Víz alá merülni’, ami már a Gold Record Music Kft. gondozásában jelent meg:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Txr2QbMwKC4″ frameborder=”0″ all